Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Bobell schoenen

Echte schoenen, voor echte kinderen! Dat is waar Bobell schoenen voor staat! De avonturier, de uitvinder, de sportieveling of de creatieveling, ongeacht de aard van bezigheid, een paar Bobell schoenen maken de outfit af en geven een goede ondersteuning bij wat ze ook doen. En dat is wat ieder ouder toch wil? Mooie, degelijke schoenen zodat je met vertrouwen jouw kind zijn of haar gang kan laten gaan? Bestel vandaag nog een paar gave Bobell schoenen bij Stoute-schoenen.nl en geniet van onze snelle levering en het gemak van thuis passen!

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Ruim 25 jaar Portugese passie

Bobell is een samengestelde naam, het stamt af van het Franse Beau en Belle. Ze hebben dezelfde betekenis en passen perfect bij de mooie collectie Bobell schoenen die ieder seizoen ontworpen en gemaakt worden. Bobell is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de schoenenbranche en inmiddels in meer dan 500 winkels verkocht wordt in West Europa. Hun missie is om iedere stap en dus iedere groeifase van kinderen te volgen en de daarbij snel groeiende kindervoeten. Hierdoor zijn de schoenen niet alleen gemaakt van de beste leersoorten, ook zijn de schoenen anatomisch gevormd, licht van gewicht en worden er absoluut geen schadelijke stoffen gebruikt tijden de productieproces.

 

Bobell schoenen kunnen het allemaal

Onze kinderen zijn actief, speels, acrobaten en echt durfallen! Niets past daar beter bij dan een paar Bobell schoenen. Bij Bobell weten ze dit als geen ander en ieder facet aan deze schoenen is doordacht vanuit een kind/ouder gedachten. Ze moeten de voeten bescherming en ondersteuning bieden, ze mogen niet te log en zwaar zijn, ze moeten er trendy uit zien en ze moeten absoluut tegen een stootje kunnen. Bobell schoenen hebben dit allemaal! Ja echt, alles! Naast natuurlijk een fantastisch ontwerp team worden alle schoenen in hun eigen fabriek gefabriceerd en kunnen ze ieder proces nauwlettend in de gaten houden. Dit alles resulteert in een fantastische collectie schoenen die echt kids proof zijn! Echte schoenen voor echte kinderen!

 

Snelle levering bij Stoute-schoenen.nl

Bobell schoenen bestel je vandaag nog online bij Stoute-schoenen.nl en je betaalt geen verzendkosten. Vandaag besteld = de volgende werkdag in huis. Daar kan je dan samen met jouw kind op jullie gemak de schoenen passen en uitproberen. Hoe fijn is dat? Heb je toch een maatje groter nodig of wil je de schoenen toch liever in een andere kleur dan is dat bij Stoute-schoenen.nl geen enkel probleem. Bij ons kan je de schoenen altijd omruilen. Stuur je de schoenen terug dan krijg bij ons het aankoopbedrag weer teruggestort op je bankrekening. Alle betalingen geschieden binnen een veilige betaalomgeving middels iDeal of Credit Card. Allemaal top service bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl! Veel shopplezier!