Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Boumy slofjes

Als jouw baby geboren is, wil je het natuurlijk beschermen en comfort bieden.Stoute-schoenen.nl heeft Boumy slofjes in haar assortiment en hiermee kan jouw kleintje met alle gerustheid zijn eerste kruippogingen en stapjes maken. De speciaal met de hand vervaardigde, zacht leren slofjes bieden bescherming aan de voetjes tijdens het kruipen en soepelheid voor de natuurlijke bewegingen van de voet tijdens zijn eerste stapjes.

Boumy slofjes zijn goed voor de ontwikkeling van de voet

Herken je dat: babysokjes, babyschoentjes, binnen een mum van tijd liggen ze ergens los in de box of wieg of nog irritanter, ergens op de grond. Waarom is dat toch? Is het de uitdaging om ze uit te krijgen? Of om mama uit te dagen? Uit podologische studies is gebleken dat de meeste ‘platvoeters’ op een te jonge leeftijd al traditioneel schoeisel gedragen hebben terwijl het lopen op de blote voeten tijdens de jongste jaren het beste is voor de ontwikkeling en groei van de voet. Door op blote voetjes te lopen leren baby's en peuters hun 'teengreep' en voetspieren goed te ontwikkelen.

 

Daarnaast is het belangrijk dat het kind de eigen voetjes goed leert aanvoelen tijdens die eerste looppogingen. Anders gezegd: het kind moet de impulsen voelen van de zenuwen in de voet. Omdat het niet mogelijk is om continue op blote voeten te lopen, heeft Boumy slofjes ontwikkelt die dit wel zoveel mogelijk nabootsen maar ook de nodige bescherming en comfort bieden.


*De elastieken enkelsluiting zorgt ervoor dat de slofjes niet spontaan uit gaan;

* Ze beschermen de voet;

* Ze zijn flexibel en staan een vrije voetbeweging toe;

* Vlak, zonder hiel/hak verhoging;

* De geruwde leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond;

* Het zachte leer is licht en voelt plezierig aan.


Boumy slofjes maattabel

Hieronder een uitleg over de maatvoering van Boumy slofjes

Maat    Leeftijd Binnenmaat zool Boumy maat
Small 0 - 6 mnd 11,5 cm S   
Medium 6 - 12 mnd 12,5 cm M
Large    12 - 18 mnd 13,5 cm L
Extra Large 18 - 24 mnd 14,5 cm XL

 

Jouw favoriete Boumy slofjes online kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie babyslofjes van Boumy? Kijk dan in de online schoenenwinkel van Stoute Schoenen en bestel direct. Stoute Schoenen heeft een snelle levering, gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier.