Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Bullboxer schoenen
Bullboxer schoenen

"If it ain't Dutch, it ain't much" een wijze uitspraak, een uitspraak waar Bullboxer zich wel mee kan identificeren. Bullboxer is een trots merk en dat mag ook wel. Zij vertalen de laatste trends naar huidige wannahaves voor "de gewone" mens en creëert betaalbare hoogstandjes van mooie kwaliteit. Bullboxer kent veel stijlen waardoor bijna iedereen zich weleens kan identificeren met een bepaalde lijn. Jong of oud, man of vrouw, er zit altijd wel een model bij die bij jou past! Bestel vandaag nog jouw favoriete paar Bullboxer schoenen bij Stoute-schoenen.nl. Veel shopplezier!

Permanentjes en spandex

Terug in de jaren ‘80, toen permanentjes en spandex het modebeeld op straat bepaalde, begon er in het zuiden des lands Bullboxer met het ontwikkelen van een eigenwijze en betaalbaar schoenenlijn. Door vallen en opstaan is men in de loop der jaren wijzer geworden en wordt er nu ieder seizoen een hippe collectie geproduceerd. Het Nederlandse Bullboxer werkt inmiddels internationaal en wat ze zelf zeggen: weten wat ze doen, hoe het moet en wat de klant wil. Zonder daarbij arrogant te zijn overigens!

 

Van sneaker tot veterboot - Bullboxer schoenen

Het assortiment van Bullboxer schoenen is zeer divers. Of je nu een sneaker zoekt of een stoere veterboot, alles wat daar tussenin zit wordt wel gemaakt. En niet alleen hebben ze een uitgebreide collectie, ook wordt alles van mooie materialen gemaakt maar wel zeer betaalbaar gehouden. Hoe ze zo origineel en verfrissend blijven? Reizen over de wereld, op de hoogte zijn van de nieuwste trends en vooral betrokken blijven bij het gehele proces. Zo stappen ze gerust met een schetsboek onder de arm in een vliegtuig naar Portugal om al daar deze verder uit te werken tot de perfect te produceren schoenenlijn. Een echt “hands-on” mentaliteit.

 

Bullboxer schoenen online bestellen bij Stoute-schoenen.nl

Bestel jouw favoriete paar Bullboxer schoenen online bij Stoute-schoenen.nl en wij verzorgen de rest. Zo zorgen we voor een snelle afhandeling en hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen. Afrekenen gaat makkelijk en veilig middels iDeal of Creditcard en krijgt je bij ons altijd omruilgarantie, ook tijdens de Sale. Heb je nog vragen over onze Bullboxer schoenen collectie? Bel dan gerust met onze klantenservice. Wij zitten voor je klaar op + 31 (0) 35 - 628 5666. Veel shopplezier!