Ruby Brown dames pantoffels

Zodra de temperaturen zakken en de open haard of verwarming weer aan gaat, dan komen de pantoffels en dikke wollen sokken weer tevoorschijn. Bij de dames pantoffels van Ruby Brown haal je niet alleen functionaliteit in huis maar ook originaliteit! Bij Stoute-schoenen.nl hebben we weer een super collectie van Ruby Brown in huis waar je gegarandeerd warme voeten van krijgt!


Verantwoord modieuze dames pantoffels van Ruby Brown

Naast het natuurproduct waarmee de wollen sloffen worden gemaakt, en naast de super leuk ontwerpen die ontwikkeld worden, denken ze bij Ruby Brown wel even een stapje verder. Je zou kunnen spreken van een Fair Trade product. Zo worden vele materiaal in China verwerkt waar lokale, kleine producenten ook kunnen profiteren. Daarbij ondersteunen ze financieel het team van “Half the sky” waarin weeskinderen een betere toekomst krijgen.


Maar waar het natuurlijk allemaal om draait, zijn de sloffen. En wat zijn ze weer leuk! Of je nou een luipaardprint zoekt, zilver, beige of zwart, of je nou een gevoerde slof zoekt of een simpele instap model, het assortiment van Ruby Brown is zo divers dat je gegarandeerd slaagt! Neem nou alleen al die schattige ballerina modellen. Zo’n bescheiden slofje en toch de comfort en warmte bieden die we zouden verwachten. Maar ook de nieuwe Bootee mag er echt zijn! Laat ze lang en je halve been wordt verwarmd. En alles vervaardig van (gekookt) 100% wol. En dan hebben we ook Ruby Brown pantoffels met een rubber zool waardoor je ook even naar buiten kan. Een eindeloze keuze, je zou ze allemaal willen hebben!


Snelle levering via Stoute-schoenen.nl

Bestel vandaag jouw favoriete paar Ruby Brown dames pantoffels en binnen 1-2 werkdagen heb je ze in huis! De verzendkosten zijn voor ons, je betaald dus niets. En klopt de maat toch niet? Geen probleem, dan stuur je ze gewoon terug, bij Stoute-schoenen.nl geldt: niet goed, geld terug! Heel veel shopplezier!