Zoo schoenen online bestellen

Welkom op de pagina met Zoo schoenen voor dames. Zoo is een internationaal bekend merk dat met haar producten meer waarde wil leveren aan de activiteit van de buitenmens. Dit proberen ze door waterdichte schoenen aan te bieden die zeer comfortabel zitten en er ook nog eens leuk uit zien!

Zoo schoenen voor warme en droge voeten!

Zoo schoenen bevatten een zogenoemde Aquastop die er voor zorgt dat er geen water wordt doorgelaten. Je bent dus verzekerd van droge voeten met deze schoenen. Het materiaal dat gebruikt is is leer, zowel voor de buiten- als binnenkant. Dit materiaal is tevens zeer gemakkelijk schoon te maken dus je kunt met slecht weer altijd naar buiten met deze Zoo schoenen!


Profiteer vandaag nog van onze service

Heb je de juiste Zoo schoenen voor dames gevonden? Dan wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk kunnen dragen en wij helpen hier graag bij. Zodra jij de bestelling hebt geplaatst proberen wij er voor te zorgen dat deze binnen drie werkdagen naar jou verzonden wordt. Je kunt de Zoo schoenen gemakkelijk bestellen door, nadat je de juiste maat geselecteerd hebt, op de ‘Bestellen’-button te klikken. Vervolgens vul je dan jouw gegevens in en reken je geheel veilig af met iDeal of een creditcard.

Mocht je nog vragen hebben over onze Zoo collectie en/of het bestellen van deze schoenen, neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan door het invullen van ons contactformulier of door te bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666. Wij helpen je graag verder!