Timberland damesschoenen

Timberland staat voor stoer, robuust en comfortabel maar ook voor vrouwelijk, puur, origineel en hoogwaardig materiaal. Een merk dat eigenlijk niet in je kledingkast ontbreken mag. Koop daarom je damesschoenen van Timberland online bij Stoute-schoenen.nl!

Voor iedere gelegenheid een paar damesschoenen van Timberland

Natuurlijk staat Timberland bekend om de bergschoenen maar wist je dat zij ook prachtige sandalen, slippers, instappers, sneakers en dameslaarzen maken? In 1952 koopt Nathan Swartz de helft van de aandelen bij Abington Shoe Company. In 1955 koopt hij de resterende aandelen en betrekt zijn familie bij het bedrijf. De naam Timberland wordt sinds 1973 gebruikt omdat dit beter past bij het karakter van de schoenen die verkocht werden. Nog altijd wordt het bedrijf door de familie gedraaid, en met succes. Welke VIP is er nog niet gesignaleerd op een paar Timberland schoenen? Maar Timberland gaat verder dan een degelijke schoen! Zo zetten ze zich in als vrijwilligers, beperken hun CO¬≤ uitstoot, maken gebruik van gerecycled materiaal en werken ze zo milieubewust mogelijk. 

 

Timberland damesschoenen - voor ieder seizoen een perfecte schoen

Voor ieder seizoen is er wel een mooie collectie damesschoenen van Timberland te bewonderen bij Stoute-schoenen.nl. Of je nu bergschoenen, enkellaarzen, boots, veterschoenen, sandalen of slippers zoekt, wij hebben een uitgebreid assortiment die altijd aansluit bij het nieuwe seizoen! Zo hebben we de welbekende bergschoenen, ook met voering, of wat dacht je van een mooie Chelsea boot? Maar ook de stoere bruine of zwarte boots met western bandjes van Timberland zijn absoluut een geliefd item! Ben je ook op zoek naar herenschoenen voor je man of vriend? Bekijk dan ook eens eens onze ruime collectie herenschoenen van Timberland!

 

Damesschoenen van Timberland bestel je makkelijk online

Zoals je dus leest, er is voor iedere gelegenheid een Timberland damesschoen te krijgen bij Stoute-schoenen.nl. En met het gratis opsturen is het wel erg makkelijk passen! Alle artikelen zijn op voorraad en wij streven er naar om binnen 1-2 werkdagen jouw bestelling op te sturen. Heb je nog vragen over de dameschoenen van Timberland, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.