Nero Giardini pumps

Het Italiaanse merk Nero Giardini weet iedere damesvoet te strelen met hun prachtige pumps. Subtiel, pracht en vakwerk in 1 schoen gegoten. Menig vrouwenhart gaat sneller kloppen bij het zien van de collectie Nero Giardini pumps. Wij van Stoute-schoenen zijn daarom ook zeer verheugd onze Nero Giardini collectie uit te mogen breiden met deze “killer heels”! Voor de komende feestdagen of gewoon omdat ze je super vrouwelijk doen voelen: Nero Giardini pumps. Bestel ze nu online bij Stoute-schoenen.nl.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Italiaanse trots

Dat de ontwerpers en producenten van Nero Giardini pumps trots zijn op hun werk valt alleen al te herleiden naar de Italiaanse vlag die op subtiele wijze verwerkt is in al hun schoenen. Hun hele collectie wordt in Italië ontworpen, uitgewerkt en geproduceerd. Dit zorgt niet alleen voor prachtige pumps maar verschaft ook werk voor de lokale bevolking. Verder wordt er goed gekeken naar de pasvorm en wordt er geen gebruik gemaakt van nikkel of chroom en de lijm die ze gebruiken is op waterbasis waardoor de kans op allergie zeer gering is.

 

Nero Giardini pumps - hoge of lage hak

Omdat niet iedere vrouw hetzelfde is, gelukkig niet, is de collectie Nero Giardini pumps bij Stoute-schoenen ook niet hetzelfde. Voor het komende seizoen bieden wij een leuke collectie pumps met zowel een hoge als een lage hak. Allen vervaardigd van de mooiste, Italiaanse leersoorten, effen, dan wel met bewerkt leer, met uiteraard een aangenaam draagcomfort. Wellicht heb je voor de feestdagen nog een mooi pumpje nodig, of gewoon voor een (zakelijk) diner maar Nero Giardini pumps staan natuurlijk ook erg mooi onder een paar skinny of flaired jeans. Heb jij ze al in jouw garderobe staan?

 

Laat jouw Nero Giardini pumps thuis bezorgen

Bij Stoute-schoenen.nl weten we maar al te goed hoe graag jij jouw lievelings Nero Giardini pumps snel in huis wil hebben. Zodra je bij ons hebt afgerekend, komt de bestelling bij ons binnen welke zorgvuldig wordt ingepakt en opgestuurd. Voor de verzending betaal je niks, die is voor onze rekening, een extraatje van ons voor jou! En je ontvangt van ons een bevestiging dat wij jouw bestelling verzonden hebben. Deze zal dan binnen 1-2 werkdagen door Post.nl aangeboden worden zodat je de pumps op je gemak thuis kan gaan passen. Heb je een andere maat nodig? Geen probleem, bij Stoute-schoenen.nl mag je de schoenen altijd omruilen. En bij niet tevreden krijg je ook een “niet goed, geld terug” garantie. Allemaal top service bij de leukste schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!