Khrio dames sandalen

De collectie Khrio dames sandalen is niet voor iedereen. Dit eigenzinnige, betrokken merk geeft een twist aan de traditionele sandaal. Voor dames die iets anders zoeken. Iets ander willen en er voor gaan. De prachtige Italiaanse ontwerpen, het mooie leer, de sandalen van Khrio zijn om door een ringetje te halen! Bij Stoute-schoenen.nl hebben we ieder voorjaar/zomer weer een tintelende collectie Khrio dames sandalen. Bestel ze vandaag nog en ontvang ze snel in huis!

Grove klasse

Bij de collectie Khrio dames sandalen moet je niet alleen denken aan verfijnd, strak of gelikt. Nee, bij deze collectie kan je meer spreken van een "grove klasse". Het is allemaal wat grover, wat ruiger maar nog steeds met die Khrio klasse en comfort die we gewend zijn. Mooie, zachte su├Ęde en leersoorten, natuurlijk van Italiaanse kwaliteit, strelen de voeten en de bewerkingen en applicaties geven de sandalen net even die twist die jij zoekt in een zomerse sandaal.

 

Khrio dames sandalen online bij Stoute-schoenen.nl bestellen

Online schoenen bestellen bij Stoute-schoenen.nl is echt super makkelijk! Kies jouw favoriete paar Khrio dames sandalen uit en reken deze af binnen onze beveiligde betaalomgeving middels iDeal of Creditcard. Binnen 1-2 werkdagen wordt jouw bestelling geheel kosteloos verzonden. Mocht onverhoopt de maat niet kloppen of wil je wellicht een ander paar schoenen? Geen probleem, bij Stoute-schoenen.nl mag je binnen 14 dagen de schoenen omruilen of retour sturen. Veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!