Hoofdcategorie
Merken a-z
 

EB shoes

Als kind wil je ongeremd kunnen spelen. Goede schoenen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Met EB Shoes geef jij jouw kind die vrijheid terwijl het op een correcte wijze ondersteund wordt en er hip uitziet. Dit hippe, Italiaans merk weet wat de kindervoeten nodig hebben en stopt dit in een origineel jasje. Kijk snel verder op Stoute-schoenen.nl waar we een vrolijke collectie EB Shoes hebben.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Italiaanse ambacht

In de Italiaanse Fermo regio begon Franco Santoni op 23 jarige leeftijd met het produceren van kinderschoenen. Dit was in 1976, en tot de dag van vandaag worden de kinderschoenen van EB Shoes door de familie Santoni ontwikkeld en geproduceerd. Het was een dappere start van Franco maar de tijd was precies goed en er kwamen meerdere kwaliteitsmerken uit het Fermo gebied waardoor zijn onderneming al snel serieus genomen werd. Nu dus, meer dan 35 jaar later, worden er nog steeds kinderschoenen van kwaliteit geproduceerd. De regio staat ook bekend om de ambachten en vakmanschap waarmee gewerkt wordt. Vooral in de schoenen en hoedenindustrie.

 

Vakmanschap en kwaliteit

Inmiddels werkt de huidige generatie van de familie Santoni ook mee aan de ontwikkeling en productie van EB Shoes. Er wordt niet ingeleverd op kwaliteit en met veel vakmanschap en passie worden de kinderschoenen nog altijd vanuit Italië geproduceerd en geleverd. Vanwege de prijs/kwaliteit verhouding van hun fantastische collectie hebben ze ieder jaar weer succes. Maar ondanks de economische ontwikkelingen blijven deze schoenmakers bij hun leest. De schoenen worden zeer locaal geproduceerd. Hierdoor hebben ze een goed overzicht wat er ieder seizoen weer richting de winkels gaat.

 

EB Shoes voor jongens en meisjes

In het assortiment EB Shoes vind je bij Stoute-schoenen.nl zowel hippe schoenen voor meisjes als voor jongens. Wij van Stoute-schoenen.nl weten hoe de groeiende voet zich ontwikkelt en staan voor de kwaliteits schoenen die wij verkopen. Groeiende kindervoeten hebben correcte ondersteuning nodig en ruimte nodig om te groeien. Indien je vragen hebt over bijvoorbeeld de maatvoering, neem dan eens een kijkje op onze maattabel. Maar we zijn ook telefonisch bereikbaar of per e-mail. Wij staan je graag te woord! Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Bestel EB Shoes online bij Stoute-schoenen.nl

Vandaag besteld = morgen in huis. Wij doen altijd ons best jouw bestelling zorgvuldig en snel af te handelen. Bestel je vandaag nog een paar EB Shoes online dan pakken wij deze dezelfde dag nog netjes in en bieden het pakket aan bij Post.nl. Alle bestellingen gaan eenvoudig en betalingen verlopen veilig middels iDeal of Credit Card. Voor de verzendkosten betaal je niets, deze zijn voor onze rekening. Klopt de maat toch niet of ben je toch niet helemaal tevreden? Bij ons krijg je altijd een “niet goed, geld terug garantie”. Allemaal top service bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl.