Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Gattino schoenen

Kinderen zijn echte ondernemers, avonturiers! Een paar oersterke Gattino schoenen kunnen dan goed van pas komen. Want bij Gattino weten ze als geen ander wat kinderschoenen allemaal te verduren hebben. En naast de degelijkheid staan ze ook stil bij trends. Dus kindproof, sterke en mooie schoenen, dat is precies wat je zoekt! Kijk snel verder op de website van Stoute-schoenen.nl en koop een paar Gattino schoenen online.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Gattino: ontworpen in Nederland, gefabriceerd in Portugal

De schoenen van Gattino worden in Nederland ontworpen en in Portugal gefabriceerd. Dit merk staat voornamelijk bekend om hun sterke zolen. Deze worden namelijk gemaakt van duurzame materialen en zijn praktisch onverslijtbaar. Het materiaal van de schoenen is comfortabel en ook wordt er rekening gehouden met de ergonomie en pasvorm van de voeten. Hierdoor weet je zeker dat jouw kinderen onbezorgd kunnen spelen.

 

Van klein naar groot

Bij Gattino maken ze schoenen vanaf maat 22 tot en met 39. Je kan er dus al vroeg bij zijn om goede schoeisel voor jouw kinderen te kopen. De babyschoenen worden wel gemaakt van veel zachtere en flexibelere stoffen en naarmate de voeten groeien, worden ze ook echt steviger en meer ondersteunend. Gattino schoenen worden voor ieder seizoen ontwikkeld. Zo bestaan de winter varianten veelal uit schapenwollen voeringen en voor de zomer worden er veel mooie sandalen op de markt gebracht. Daartussen hebben ze ook veel soorten sneakers, instappers, boots en slippers.

 

Bestel nu Gattino schoenen en betaal geen verzendkosten

Bij Stoute-schoenen.nl vinden wij klantenservice erg belangrijk. Wij komen de klant zo veel mogelijk tegemoet. Zo betaal je bijvoorbeeld bij ons geen verzendkosten. Ben je toch niet helemaal tevreden of klopt de maat niet? Geen probleem, bij ons krijg je je geld terug, ook in de uitverkoop. Heb je nog vragen over Gattino schoenen of een ander merk? Onze klantenservice staat voor je klaar op telefoonnummer (31) 0 35 - 628 5666. Wij wensen jou heel veel shopplezier op de leukste online webshop van Stoute-schoenen.nl!