Ipanema heren slippers

Ben jij ook op zoek naar betaalbare, comfortabele slippers waar je de zomer goed mee doorkomt? Moeten deze slippers er ook goed uitzien en te combineren zijn met wat jij in je kast hebt hangen aan kleding? Dan zit je bij Stoute Schoenen goed met de Ipanema heren slippers. Simpele, prettige slippers die je zo in je koffer stopt als je op vakantie gaat, waar je lekker mee aanschuift op een terrasje of waar je die romantische strandwandeling mee maakt. De comfortabele Ipanema slippers zijn overal te gebruiken.

Voor extra gemak koop je online!

Ook de Ipanema heren slippers worden bij Stoute Schoenen gratis bij je thuisbezorgd. Waarom zou je je slippers nog in de winkel kopen als dat ook gemakkelijk - en zonder extra kosten - online kan? Ook als je op zoek bent naar andere herenschoenen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij selecteren altijd de mooiste en meest veelzijdige schoenen voor je. Je hoeft alleen maar op het product naar keuze te klikken, je maat te selecteren en op bestellen te klikken. Voer je adres in, betaal vervolgens met iDEAL of je creditcard en wij nemen het van je over! In de meeste gevallen kunnen wij je bestelling dezelfde dag nog verwerken, maar sowieso streven we ernaar om de schoenen binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden.

 

 

Niet helemaal je smaak? Dan stuur je ze gratis terug?

Hebben de Ipanema heren slippers die je besteld hebt niet helemaal de juiste maat, of vallen ze toch niet helemaal in de smaak? Dan stuur je ze kosteloos naar ons terug en krijg je het aankoopbedrag natuurlijk ook weer terug. Heb je vragen over Stoute Schoenen of onze producten, die niet beantwoord worden op de website? Dan mag je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan je graag te woord.