Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Hub schoenen
Hub schoenen

Wie aan Hub denkt, denkt aan het avontuur. De ontdekkingstochten, het robuuste, de natuur. Met een paar schoenen van Hub ben je helemaal klaar om te gaan en staan waar jij maar wil. Met de collectie van Stoute-schoenen.nl bieden wij een bijzonder assortiment Hub herenschoenen. De moderne man, de eigengereide man, de wereldreiziger zal zich overal ter wereld snel thuis voelen in een paar Hub schoenen. Kijk snel verder op de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl

Hub: Oer-Hollands

Het oer-Hollandse schoenenmerk Hub dat in 2004 is opgericht door Huub van Boeckel, een voormalig professionele tennisser met een passie voor sneakers, heeft de sneakerwereld inmiddels behoorlijk geïmponeerd met hun eigenzinnige en avontuurlijke collectie heren- en damesschoenen. De ontwerpen zijn verfrissend, origineel en hebben een minimalistische look met een hoge must-have gehalte! Zoals het label zelf zegt: 'The meaning of a HUB is a center of shared activity or interest. It defines where you come from, where you are, and where you're going. A HUB defines who you are'. Hub schoenen zijn bestemd voor de zelfverzekerde, daadkrachtige types!

 

Hub: veelzijdige, internationale schoenen

Het Nederlandse schoenenmerk Hub heeft zowel heren- als damesschoenen in haar collectie. Hub schoenen heeft een uitgebreide collectie met trendy boots en sneakers. Het merk Hub laat zich inspireren door de levendige plekken in vele Europese steden. Dit stadse leven zie je terug in de collectie doordat de schoenen zowel sportief als casual gedragen kunnen worden. Hub schoenen hebben een opvallend design door de strakke belijning en stijl, ondersteund door speciale details. Comfort en de perfecte pasvorm staan centraal bij Hub.


Je favoriete Hub schoenen online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de schoenencollectie van Hub? Kijk dan in de online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl en bestel direct. Stoute schoenen heeft een snelle levering, gratis verzending en een niet goed, geld terug garantie. Heel veel shopplezier.