Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Inuovo schoenen

Inuovo schoenen, pas in 2010 opgericht in Istanbul, Turkije maar met geruim een eeuw aan kennis en vakmanschap in de schoenenbranche! Zij brengen de Aziatische/Turkse accenten naar Europa en maken hun schoenen echte wannahaves. Of je nu een zomerse sandaal of een winterboot zoekt, ieder seizoen brengen ze weer prachtige collecties op de markt. En wij van Stoute-schoenen.nl hebben ze nu ook in onze collectie! Shop vandaag nog jouw favoriete paar Inuovo schoenen!

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Inuovo schoenen - de historie

Dat ze pas zo kort op de markt zijn, zegt nog niets over de vakmanschap, styling en productkennis die ze ruim 100 jaar van familie op familie over hebben gedragen. Vanuit het bedrijf Lota Shoes Trade Coörporation hebben ze Inuovo in 2010 gelanceerd waarmee ze in 2011 internationaal gingen en in 2012 de titel “Turkije ‘grootste leren damesschoenen export maatschappij” hebben behaald. In datzelfde jaar hebben ze dochtermaatschappij Lota Shoes Nederland opgericht om van daaruit de export voor de Europese markt in betere banen te leiden.

 

Missie en filosofie

Inuovo schoenen worden niet zomaar op de markt gebracht. Achter iedere collectie schuilt een duidelijke missie: wij bewerken ons leer met vakmanschap en passie en trachten het vrouwelijk schoon, het vertrouwen, comfort en blijdschap te verzegelen en op deze wijze een geliefd schoenenmerk te worden die wereldwijd herkend en gelinkt wordt aan de fashion scene en onze emoties.

 

Bij Inuovo geloven ze in saamhorigheid. De kracht van “anders zijn” en de pracht van het samenkomen, de werkelijkheid, diepgang en lol die we in de kern samen hebben. Vanuit dezelfde filosofie ontwikkelen ze vrouwelijke schoenen van prachtige leersoorten waaraan ze hun eigen, Aziatisch en Turkse accenten geven en toch de authenticiteit van het leer behouden. Dit maakt hun schoenen zeer gewild en geliefd onder duizenden vrouwen over de hele wereld!

 

Bestel Inuovo schoenen gemakkelijk online bij Stoute-schoenen.nl

Ben jij gevallen voor de charmes van Inuovo schoenen? Bestel ze dan nu online bij Stoute-schoenen.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden wordt en de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. En bij ons hoef je pas te betalen wanneer je tevreden bent! Wij geven namelijk altijd een “niet goed, geld terug” garantie. Naast al deze top service kan je er ook op vertrouwen dat de betaling middels een veilig betaalsysteem gaan. Simpelweg via iDeal of Credit Card.

 

Heb je nog vragen over Inuovo schoenen of misschien een ander merk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zitten voor jou klaar op: 31 (0) 35 - 628 5666. Heel veel shopplezier op de leukst online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!