Inch Blue meisjes babyslofjes

De eerste stapjes van een baby zijn onstabiel. Het evenwicht is nog ver te zoeken maar de wilskracht daarom des te meer aanwezig. Met de Inch Blue meisjes babyslofjes kan jouw baby haar eerste stapjes veilig maken. Vanwege de soepele anti-slipzool is er veel grip op tegels en houten vloeren. Bij Stoute-schoenen hebben we een leuk assortiment aan frisse, vrolijke kleuren met contrasterende applicaties voor een zeer betaalbare prijs. Bij meisjes denkt men al snel aan roze. Maar wij hebben ze ook in het blauw, voor de stoere baby meisjes!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 5 van 5
Artikel 1 - 5 van 5

Kenmerken van Inch Blue meisjes babyslofjes

 Inch Blue babyslofjes hebben een soepele anti-slipzool en zijn ideaal voor het stappen op tegels en houten vloeren. De slofjes zijn van zacht ademend leer die de voetjes beschermen en de kans geven op een natuurlijke manier te groeien. Verder hebben alle babyslofjes een goed aansluitende opening zodat de schoentjes ├ęcht blijven zitten.
 
Inch Blue meisjes babyslofjes zijn verschrikkelijk leuk en origineel om als kado te geven! En mochten de smaken nou verschillen dan is dat voor ons geen enkel probleem! Naast de gratis verzending kan je bij ons gemakkelijk ruilen. Veel shopplezier in de webshop van Stoute-schoenen.nl