Red Rag meisjes laarzen

Red Rag laarzen voor meisjes zijn geen doorsnee laarzen, niks van hetzelfde, alles anders, lekker eigenwijs, tegendraads, bruisend en brutaal. Precies zoals jonge meiden horen te zijn. Rennen, springen, spelen, plagen, kletsen en onderzoeken. Brutale, kleine meisjes hebben de halve wereld… en een paar Red Rag laarzen! Dit eigenzinnige merk is online bij Stoute-schoenen.nl te krijgen en daar zijn we best wel blij mee!

 
Gekozen filters:
Artikel 1 - 3 van 3
Artikel 1 - 3 van 3

Red Rag laarzen meisjes, lekker fris, lekker anders - bekijk ze in onze webshop

Juist dat tegendraadse van Red Rag maakt ze zo uniek. Gekke printjes, super details maar dan wel net even meer dan normaal, het is eigenlijk geen detail meer. Ze zijn gewoon een beetje zot daar bij Red Rag. En dat is stiekem toch juist leuk? Doe maar lekker zot, als je later groot bent, heb je genoeg tijd om weer serieus te doen!

Maar helemaal zot zijn ze niet bij Red Rag hoor, want als ze één ding zeer serieus nemen dan is het wel de kwaliteit van hun schoenen! Ze zitten als gegoten en worden met heel veel vakkennis, een enorme portie liefde en de beste kwaliteit leer gemaakt.


Toffe Red Rag winter collectie 2015 voor meisjes

Ieder seizoen weer komt Red Rag met uitdagende creaties, en ieder seizoen zwichten we weer voor hun hoge “hebben” gehalte. Ook nu hebben we voor komende winter 2015 hippe Red Rag meisjes laarzen in het assortiment die eigenlijk niet aan de schoenenkast van jouw meisje mag ontbreken. Stoere sterren, western bandjes, gebreide schacht, het kan niet gek genoeg! Je mag best een beetje opvallen, en met een paar meisjes laarzen van Red Rag trek je echt wel de aandacht!


Makkelijk bestellen en snel in huis met Stoute-schoenen.nl

Als je nu online besteld bij Stoute-schoenen.nl dan verzenden wij jou Red Rag meisjes laarzen binnen 1-2 dagen! De verzendkosten zijn gratis en mocht de maat toch niet kloppen dan krijg je je geld gewoon terug. Veilig en makkelijk bestellen vai iDeal of Creditcard. Simpeler kan niet, toch? Heel veel shopplezier op onze website! En mocht je toch nog vragen hebben, onze klantenservice zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 35-628 5666 of klik hier voor onze contactformulier.