Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Nero Giardini schoenen

Wil je echte Italiaanse damesschoenen of herenschoenen? Dan is Nero Giardini een modieus merk dat de Italiaanse schoenkunst nog steeds trouw blijft. Nero Giardini schoenen staan voor een excellente pasvorm, mooie leersoorten en een modern design. Het zijn typisch schoenen voor elke dag, in alle kleuren. De bijzondere ontwerpen in combinatie met echt Italiaans handwerk, maken dit merk uniek.

Nero Giardini schoenen - Italiaanse pracht en vakmanschap

Nero Giardini is in 1975 opgericht in Monte San Pietrangeli en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend schoenenmerk. De productie van Nerio Giardini schoenen vindt nog steeds plaats in ItaliĆ« en het is een merk waar ambacht en passie nog steeds voorop staan. Het is inmiddels een ware missie geworden om de productie in eigen land te houden. Niet zo gek, want ItaliĆ« en de bekende driekleur is van zichzelf al een sterk merk. Bovendien levert deze strategie werkgelegenheid, welvaart en welzijn op in eigen land  De kleuren van de Italiaanse vlag worden nog altijd op een subtiele manier in de schoenen, in de reclame en in de verpakking verwerkt.


Kies je voor Nero Giardini dan kies je voor kwaliteit, klasse en design. Het merk maakt elegante collecties, van prachtige basics tot ware specials. Nero Giardini geeft een eigen unieke touch aan de laatste modetrends waardoor je steeds een originele creatie hebt en wordt je eigen persoonlijkheid benadrukt. Dit alles gecombineerd met een uitstekende pasvorm en een scherpe prijs.

 

Koop Nero Giardini online bij Stoute-schoenen.nl

Wanneer jou oog gevallen is op een van deze elegante, hand gemaakte schoenen van Nero Giardini kun je deze heel gemakkelijk online bestellen via Stoute-schoenen.nl. Wij streven ernaar je bestelling binnen 1 - 2 werkdagen geheel gratis naar je toe te sturen zodat je snel kunt genieten van je nieuwe aankopen van Stoute-schoenen.nl. Wanneer je nog vragen hebt over Nero Giardini schoenen of het bestellen ervan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.