Hoofdcategorie
Merken a-z
 

P-L-D-M-by Palladium schoenen

P-L-D-M by Palladium is het casual schoenlabel van Palladium, het Franse merk voor zowel dames, heren -en kinderschoenen. De traditionele elementen van Palladium zijn bij P-L-D-M by Palladium aangepast aan de moderne hedendaagse invloeden, zoals: bikerboots, studs, innovatieve band- en gespverwerkingen en ingebouwde sleehakken met als doel de merkbekendheid te vergroten onder de doelgroep.

P-L-D-M by Palladium - de historie

Het Franse merk Palladium werd in 1920 in eerste instantie opgericht voor de productie van vliegtuigbanden geproduceerd uit canvas en gevulkaniseerd rubber. Palladium leverde zulke hoge kwaliteit dat het overgrote deel van de Europese vliegtuigen binnen twintig jaar Palladium vliegtuigbanden in gebruik hadden. Na WOII daalde de productie van vliegtuigen en daarmee de vraag naar de Palladium banden zo drastisch, dat Palladium besloot een fabriek te openen in Pont De Cheruy in Frankrijk om schoenen te produceren met dezelfde materialen als voor de productie van vliegtuigbanden.


In 1947 kwam de eerste functionele, comfortabele en duurzame schoen onder de naam “Pampa Boot” op de markt. Deze legendarische “Pampa Boot”  werd snel populair onder het Franse Buitenlandse Legioen en getest onder zware weersomstandigheden, onder andere in de woestijn van Noord Afrika en het ruige terrein van het Atlas Gebergte. Palladium biedt de gebruiker jarenlange expertise, authenticiteit gecombineerd met moderne productietechnieken en de beste materialen om de straten, steden of de wereld te ontdekken. Bestel vandaag nog je favoriete model PLDM by Palladium schoenen!


De collectie van P-L-D-M by Palladium bestaat uit modische dames-. heren- en kinderschoenen. Je kunt voor alle leeftijden bijpassende schoenen vinden in de collectie van P-L-D-M by Palladium. In alle modellen komt het P-L-D-M by Palladium handschrift duidelijk naar voren; mooie unieke leersoorten met een ruige, robuuste look voorzien van subtiele details. Maak vandaag nog jouw persoonlijke keuze voor een paar trendy schoenen van uitzonderlijke kwaliteit. 

 

P-L-D-M by Palladium online kopen bij Stoute-schoenen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar de schoenencollectie van P-L-D-M by Palladium? Kijk dan in de webshop van Stoute-schoenen.nl. je vindt daar een een ruime collectie die elk seizoen weer nieuw en verfrissend is. Wij zijn er trots op dat we dit merk mogen voeren. Heb je iets moois gezien? Bestel direct online! Dankzij onze snelle verzendservice heb je jouw favoriete P-L-D-M schoenen binnen 1-2 werkdagen in huis. Onze verzending is gratis en voor alle bestellingen geldt: niet goed, geld terug. Heel veel plezier in de webshop van Stoute-schoenen.nl