Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Palladium schoenen

Onverwoestbaar, eindeloos te combineren en terug van nooit weg geweest. Of je naar een festival gaat, lekker over de duinen gaat banjeren of heerlijk op vakantie gaat, Palladium schoenen zijn onmisbare schoenen die je echt in je schoenenkast moet hebben! Het model is hetzelfde, de uitvoeringen gaan met hun tijd mee. Gevoerd, ongevoerd, neutrale kleuren, voor groot en klein. Bij Stoute-schoenen.nl hebben we altijd een fijne collectie Palladium schoenen, kijk verder en bestel! Veel shopplezier!

Van vliegtuigbanden naar hoogwaardige schoenen

Het Franse merk Palladium heeft zowel dames, heren -en kinderschoenen in de collectie. Palladium werd in 1920 in eerste instantie opgericht voor de productie van vliegtuigbanden geproduceerd uit canvas en gevulkaniseerd rubber. Palladium leverde zulke hoge kwaliteit dat het overgrote deel van de Europese vliegtuigen binnen twintig jaar Palladium vliegtuigbanden in gebruik hadden. Na WOII daalde de productie van vliegtuigen en daarmee de vraag naar de Palladium banden zo drastisch, dat Palladium besloot een fabriek te openen in Pont De Cheruy in Frankrijk om schoenen te produceren met dezelfde materialen als voor de productie van vliegtuigbanden.

 

In 1947 kwam de eerste functionele, comfortabele en duurzame schoen onder de naam “Pampa Boot” op de markt. De legendarische Pampa boot, een halfhoge veterlaars,  werd snel populair onder het Franse Buitenlandse Legioen en getest onder zware weersomstandigheden, onder andere in de woestijn van Noord Afrika en het ruige terrein van het Atlas Gebergte. Palladium biedt de gebruiker jarenlange expertise, authenticiteit gecombineerd met moderne productietechnieken en de beste materialen om de straten, steden of de wereld te ontdekken.

 

Gratis verzending van Palladium schoenen bij Stoute-schoenen.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar de schoenencollectie van Palladium? Kijk dan in de schoenenwinkel van Stoute Schoenen. Onze collectie Palladium schoenen bestaat uit Palladium damesschoenen, Palladium kinderschoenen en Palladium herenschoenen. Bestel direct, gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier in de online schoenenwinkel van Stoute Schoenen.