Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Quick sneakers online bestellen - Stoute-schoenen.nl

Bij menig voetballiefhebber gaat er een lampje branden bij het merk Quick! Het zijn dan ook zeer geliefde en gewilde voetbalschoenen. Maar het gaat verder dan het groene voetbalveld, ook voor vrijetijd of modische schoenen kun je terecht bij Stoute-schoenen.nl.

Quick schoenen - een stukje Nederlandse historie

We gaan alweer 110 jaar terug in de tijd! In 1905 werd er in Hengelo de eerste hand gelegd aan de voetbalschoen. Allemaal vanuit de werkplaats thuis bij de familie Jansen. Het bleek een hit en het merk werd in de daaropvolgende jaren bekender en groter in de voetbalwereld. Vele doelpunten zijn gescoord met Quickies en in 1947 was zelfs het gehele Nederlandse voetbalteam uitgerust met een paar Quick voetbalschoenen.

 

Vele mijlpalen werden behaald in verschillende sporten. Ook in de jaren ‘80, toen de sportschoenen steeds meer in het modebeeld kwamen, deed Quick hierin mee. Maar het mocht niet baten. Rond de jaren ‘90 zijn ze compleet uit het straatbeeld verdwenen. Eeuwig zonde natuurlijk. In een land met zoveel topsporters en een echte sport cultuur hoort een passend merk. Daarom werd in 2001 het merk ook geherintroduceerd en met succes! De collecties werden uitgebreid met 2 duidelijke pilaren: Q Anywear en Q Sportswear en daar is waar Stoute-schoenen.nl in beeld komt. Voor schoenen van de Quick anywear lijn kan je bij ons terecht! Zowel gekleed als casual, bij ons slaag je zeker!

 

Quick schoenen met kenmerkende strepen

Het was vooral te doen om de zichtbaarheid op televisie. Vandaar dat je op de Quick sneakers nog altijd de opvallende schuine strepen terug ziet komen. Terug van geweest. Maar deze opvallende trend hebben ze doorgetrokken in de suède herenschoenen. Weliswaar niet als strepen op het suède maar wel zeer opvallende, contrasterende zolen. Kijk snel naar de collectie op onze website naar de diversiteit aan kleuren en modellen.


Quick schoenen bestel je gemakkelijk online

Nu wil je deze schoenen natuurlijk zo snel mogelijk in huis om te passen en dragen! Dan ben je bij Stoute-schoenen.nl aan het juiste adres. Niet alleen verzenden wij jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen, ook de kosten voor verzending zijn voor jou gratis! Daarbij bieden we jou een niet goed, geld terug garantie!