Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Ruby Brown schoenen

Bij het merk Ruby Brown denk je wellicht niet snel aan een Nederlandse. En toch is het de Nederlandse Martine Grauw die zich al sinds 2003 in het pantoffel avontuur stort en elke keer weer met originele, warme schoenen, pantoffels, sloffen en soksloffen over de toonbank komt. Deze schoenen hebben zo’n hoge cosy comfort gehalte dat menigeen ze overal mee naar toe neemt om, waar dan ook ter wereld, een gezellige thuissfeer te creëren! Bij Stoute-schoenen hebben we een gezellig assortiment Ruby Brown schoenen dus kijk snel verder! Veel shopplezier!

Maatschappelijk verantwoorde schoenen van Ruby Brown

In samenwerking met de autodidactische Beryl Cameron, die de heerlijkste gebreide sokken uit Oost-Europa verzameld, vormen ze een fantastisch team om elke keer weer met een originele en functionele, hippe en originele sloffen te komen. Inmiddels worden Ruby Brown schoenen  in heel Europa verkocht en ook in Japan en China, waar een gedeelte van de productie plaatsvindt, zijn de schoenen van Ruby Brown erg gewild.

 

Maar naast al dit moois wordt er bij Ruby Brown zeer bewust ondernomen! Het merk voelt zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen en ondernemerschap hoort hier onlosmakelijk bij. Zo zorgen ze ervoor dat de producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden zodat de lokale bevolking hier ook van kan profiteren. Er wordt met kleinschalige producenten gewerkt en het karton voor de dozen is van gerecycled karton. In 2009 zijn ze gestart met met “Rubys first step” waarbij ze bij iedere verkochte paar baby- of peuterslofjes 1 euro direct doneert aan “Half the sky”, een programma waarin weeskinderen in China een eerlijke kans krijgen in de maatschappij. Hier zit een heel ontwikkelingsplan achter zodat deze kinderen ook daadwerkelijk een eerlijke kans op een goede toekomst krijgen.


Bonte collectie schoenen voor het komende seizoen

Bij Stoute-schoenen.nl zijn we weer erg blij met de nieuwe collectie Ruby Brown schoenen. We hebben verschillende modellen en kleuren in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de mocassins in het zwart, silver of met een luipaardprint. Of wat vind je van de ballerina? Gemaakt van 100% wol, verkrijgbaar in een beige- of antraciet kleur. Deze sloffen kan je prima in huis onder je kleding dragen zonder het gevoel te krijgen enorme pantoffels aan je voeten te hebben, en toch warme voeten hebben! Nieuw in ons assortiment is de Bootee slof. Ook gemaakt van 100% (gekookt) wol met een suede zool. De kraag kan omhoog gedragen worden of voor een iets sportievere look naar beneden gerold worden. Bij ons te krijgen in de kleuren beige en antraciet. Voor onze gehele collectie Ruby Brown schoenen, kijk verder op onze website.


Je favoriete Ruby Brown schoenen online kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hele collectie schoenen van Ruby Brown? Kijk dan in de online schoenenwinkel van Stoute Schoenen en bestel direct. Stoute Schoenen biedt een veilige betaalomgeving via iDeal of CreditCard en heeft een snelle levering, gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier.

 

- Je favoriete Ruby Brown schoenen binnen 1-2 werkdagen gratis verzonden.

- Niet goed = geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

- Onze klantenservice zit voor je klaar voor al jouw vragen, bel gerust! +31 (0) 35 - 628 5666.