Verfijn je selectie
 

Softclox

Een eigentijdse schoen met hoog comfort? Dan zijn de schoenen van Softclox helemaal jouw ding. Alle modellen zijn voorzien van een houten zool met een elastische inzet. Dit maakt ze heerlijk om te dragen en geeft ze een fashionable look. Mode en comfort worden door Softclox samengebracht in een unieke schoen.


Duurzaam houten zool

De houten zool van de Softclox modellen reguleert op natuurlijke manier de temperatuur, dit zorg voor een goede doorluchting. Het hout van de zool is gemaakt van onbehandeld elzenhout. Dit maakt de schoenen heerlijk licht. Bovendien komt het hout van duurzaam beheerde bossen uit Europa. Dat loopt toch weer wat fijner.


Hoe het begon

Ongeveer 10 jaar geleden kwamen vijf vrienden, die werkzaam in de schoenenbranche waren, bij elkaar. Ze sloegen de handen ineen en ontwikkelde een verbluffend product: eigentijdse houten schoenen met flexibele zolen! In 2006 was daar de eerste Softclox collectie. Sindsdien zijn ze gepassioneerd bezig om hun ambitieuze begrip te perfectioneren. Ze zijn trots op het onderscheidende product dat zij ontwikkeld hebben: een opvallende schoen van hoogwaardige kwaliteit!


Shop de nieuwe collectie bij Stoute schoenen

Bij Stoute Schoenen vind je diverse Softclox items zoals sandalen en de welbekende klompen. Ook vind je veel variatie in materiaal. Zo zijn er modellen van leer en suède en kun je kiezen uit vele kleuren. Elk seizoen weer heeft Stoute Schoenen een uitgebreide collectie Softclox schoenen voor je. Dit jaar bestaat de collectie uit een mooie combinatie van hout en glanzende details. De boventoon wordt gevoerd door grote gespen, franjes en aardetinten. Wil je er ook hip uitzien zonder pijnlijke voeten? Kijk dan snel welk model jouw favoriet is en bestel. Deze musthave kan natuurlijk niet ontbreken in je collectie. Online betalen doe je gemakkelijk en snel en de verzendkosten zijn gratis. Een bezoek brengen aan een van onze winkel kan natuurlijk ook. We zijn je graag van dienst bij Stoute Schoenen. Een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.