Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Ca'shott schoenen
Ca'shott schoenen

'Al het goede komt van boven’, een bekende uitspraak en zeker gegrond voor het schoenenmerk Ca’shott Copenhagen! Het vanuit Denemarken afkomstige schoenenmerk brengt comfortabel design op de Europese markt en maakt gebruik van de mooiste materialen uit Italië en de beste vakmanschap uit Portugal. Zoals ze bij Ca’shott zelf zeggen: wij gaan met de tijd mee, zonder achter de trends aan te lopen. Bij Stoute Schoenen hebben wij een fijne collectie Ca’shott schoenen in ons assortiment opgenomen zodat jij ze lekker makkelijk online kan bestellen.

Artikel 1 - 2 van 2
Artikel 1 - 2 van 2

Ca’shott schoenen - jonge trendsetter

Al bestaat het merk Ca’shott pas sinds 2008, met de jarenlange ervaring binnen de schoenenbranche, wist Jens Schøtt vanaf het begin een goed merk neer te zetten in Denemarken en werd al snel geliefd in andere Europese landens als Duitsland, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Engeland, Ierland, Polen, Oostenrijk, Griekenland en Italië. Jens Schøtt heeft een duidelijke visie: comfort en design staan op de eerste plaats zonder de grote trends te volgen maar wel afgestemd op het huidige modebeeld. Daarmee creëert hij een collectie damesschoenen die origineel zijn, comfortabel zitten en van mooie kwaliteit.

 

Europese kwaliteit

Omdat er bij Ca’shott goed geluisterd wordt naar wat de consument wil, wordt er ieder seizoen een collectie uitgebracht dat aansluit naar waar om gevraagd wordt. Dit is één van de geheimen van Jens Schøtt die middels diverse beurzen op de hoogte gehouden wordt van vraag en aanbod. Dit maakt zijn collectie ook juist net even anders dan de rest. Geen eenheidsworst maar Deense uniekheid. Naast een originele collectie staat comfort en materiaalgebruik bovenaan zijn lijstje. De schoenen horen comfortabel te zitten en alleen maar van het mooiste materiaal gemaakt te worden. En om de perfecte schoen te maken heb je vakmanschap uit Portugal nodig. Al met al een zeer internationale collectie met de mooiste en zachtste leersoorten uit Italië, Deens design en Portugees vakmanschap. Een gouden combinatie!

 

Ca’shott schoenen bestel je natuurlijk bij Stoute-schoenen.nl

Want kies je voor Stoute-schoenen.nl dan kies je voor service! Zo leveren wij binnen 1-2 werkdagen en betaal je geen verzendkosten! Betalen doe je bij ons binnen een veilige betaalomgeving middels iDeal of Creditcard en mocht jouw bestelling onverhoopt niet goed zijn dan doen wij ook niet moeilijk! Als je binnen het zichttermijn van 14 dagen jou bestelde schoenen retour stuurt dan storten wij het betaalde bedrag gewoon weer retour, omruilen kan natuurlijk ook altijd. Mocht je nog vragen hebben over Ca’shott Copenhagen schoenen neem dan gerust contact op met onze klantenservice op telefoonnummer + 31 (0) 35 - 628 5666. Wij zitten voor je klaar! Veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!