Meisjes sloffen

De openhaard gaat aan, de verwarming straalt, warme chocolademelk of een kopje thee, tijd voor een paar heerlijke meisjes sloffen! De collectie van Stoute-schoenen.nl is bont, gebreid, warm, gezellig, schattig en bezorgt vooral heerlijk warme voetjes voor jouw kleine meid. Kijk snel verder op de website van Stoute-schoenen.nl

Artikel 1 - 10 van 10
Artikel 1 - 10 van 10

Heerlijk comfortabele, warme meisjes sloffen

Sloffen en pantoffels zijn de ideale schoenen voor meisjes om thuis lekker in rond te sloffen. Bovendien zijn kindersloffen ideaal in de winter zodat de voeten van je kinderen ook binnen warm blijven. Heerlijk voor bijvoorbeeld onder een dekentje op de bank. De sloffen van Bardossa bijvoorbeeld zijn heerlijke warme gebreide sloffen met een leren zool en antislip. 

 

Gratis verzending

Zijn de vies geworden? Geen probleem. Eenvoudig op 30 graden in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw. Uiteraard hebben we ook pantoffels van andere merken in onze online schoenenwinkel. Kijk op Stoute-schoenen.nl Oh ja, ongeacht het aankoopbedrag zijn alle verzendingen van Stoute Schoenen gratis! Wel zo handig.