Jongens babyslofjes

Super schattig: babyslofjes voor jongens! Deze slofjes vind je bij Stoute Schoenen in allerlei verschillende kleuren, met leuke designs. De slofjes zijn gemaakt van leer en zijn van sterke kwaliteit. De zachte zool met antislip zorgt ervoor dat de voetjes meer grip hebben op de ondergrond. Naast babyslofjes kun je bij Stoute Schoenen ook terecht voor babyschoenen. Babyslofjes en -schoenen zijn overigens ook erg leuk om als cadeau te geven!

Artikel 1 - 3 van 3
Artikel 1 - 3 van 3

Mooi kleuren, goed bescherming met jongens babyslofjes

Je zou het niet verwachten maar ook baby's hebben bescherming aan hun voeten nodig. De botjes zijn nog poreus, het huidje kwetsbaar en zodra de kleine drukker wordt, is het raadzaam de babyslofjes aan te trekken. Met de handige elastieken sluiting worden de slofjes niet zomaar uit getrapt en het kan een outfit echt helemaal afmaken. Vandaar dat ze ook in zo veel waanzinnige kleuren te krijgen zijn. Stoere, koele kleuren voor de jongens en frisse, vrolijke kleuren voor de meiden.

 

Gratis levering babyslofjes

Online schoenen kopen gaat vaak gepaard met hoge verzendkosten, maar dat is bij Stoute Schoenen niet het geval! Bij ons betaal je namelijk geen extra kosten voor de levering van de aankoop. Daarnaast betaal je alleen als je volledig tevreden bent over je aankoop, anders krijg je gewoon je geld terug.

Heel veel shopplezier in de leukste online schoenenwinkel van Nederland!