Timberland jongens kinderschoenen

Timberland staat voor stoer, robuust en comfortabel maar ook met de groeiende kindervoeten wordt sterk rekening gehouden. De kinderschoenen van Timberland worden o.a. vervaardigd uit duurzaam suède, gerecycled PET ReCanvas en zorgen voor een goed voetbed en bewegingsruimte voor de tenen. De schoenen van Timberland zijn een must voor jouw kinderen! Koop daarom jouw kinderschoenen voor jongens van Timberland online bij Stoute-schoenen.nl!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 7 van 7
Artikel 1 - 7 van 7

Verantwoorde kinderschoenen met een stoer uiterlijk - Timberland

Natuurlijk staat Timberland bekend om de bergschoenen maar wist je dat zij ook mooie en functionele sandalen, sneakers, veterschoenen en klittebandschoenen voor kinderen ontwikkelen?

 

In 1952 koopt Nathan Swartz de helft van de aandelen bij Abington Shoe Company. In 1955 koopt hij de resterende aandelen en betrekt zijn familie bij het bedrijf. De naam Timberland wordt sinds 1978 gebruikt omdat dit beter past bij het karakter van de schoenen die verkocht werden. Nog altijd wordt de zaak door de familie gedraaid, en met succes. Maar Timberland gaat verder dan een degelijke schoen! Zo zetten ze zich in als vrijwilligers, beperken hun CO² uitstoot, maken gebruikt van gerecycled materiaal en werken ze zo milieubewust mogelijk.


Voor het komende seizoen staan er weer diverse jongens kinderschoenen van Timberland te koop bij Stoute-schoenen.nl. Zo hebben we van de “Earthkeepers” collectie een donkerblauwe klittebandschoen welke dusdanig vervaardigd is dat deze veilig en en stevig is voor de groeiende kindervoeten. Lekker naar buiten en rennen maar! De watervriendelijke sandalen met klittebandsluiting zijn ideaal voor de warme dagen, lekker spartelen in het water. En ook de veterschoen die bij iedere gelegenheid te dragen is, is bij Stoute-schoenen.nl te krijgen. Alles vervaardigd van goede kwaliteit en rekening houdend met de groeiende kindervoeten.


Jongens kinderschoenen van Timberland bestel je makkelijk online

Voor stoere, sportieve, avontuurlijke jongens, aan ieder voetje past wel een goede Timberland jongensschoen die bij Stoute-schoenen.nl te krijgen is. En met het gratis opsturen is het wel erg makkelijk passen! Alle artikelen zijn op voorraad en wij streven er naar om binnen 1-2 werkdagen jouw bestelling op te sturen. Heb je nog vragen over kinderschoenen voor jongens van Timberland, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.