Verfijn je selectie
 

Caprice laarzen

Mooie en betaalbare Caprice laarzen? Bekijk de collectie bij Stoute Schoenen. De laarzen van Caprice kenmerken zich door de voortreffelijke kwaliteit en comfort. Elk item is mooi afgewerkt en is gericht op het bieden van ondersteuning van de voet. Voor de ontwikkeling van de laarzen wordt veelal gebruik gemaakt van leer en suède. Hierdoor wordt een ideale pasvorm gegarandeerd.


Op wolken met Caprice

Natuurlijk zijn er tal van laarzen om uit te kiezen tegenwoordig, maar wil een paar je favoriet worden, dan dient hij perfect te zijn. Dat is precies wat Caprice nastreeft: het creëren van perfecte schoenen. De typerende Caprice zie je niet alleen, maar voel je ook. Door het gebruik van het allerbeste leer, een uitstekende pasvorm en oog voor detail, maakt elke Caprice schoen iets speciaals. Daarnaast zorgen gepatenteerde innovaties voor een unieke “walking on air” ervaring.


De 2- in -1 binnenzool

Typisch Caprice zijn twee innovaties in één binnenzool. Door de maximaal 300 luchtbellen in de Caprice OnAir binnenzool, ervaart u hoge klasse loopcomfort en betere demping en klimaatbeheersing. De luchtcirculatie zorgt voor een aangename temperatuur voor de drager. De luchtbellen hebben een dempend effect, waardoor het vermoeidheid voorkomt. Hoe langer je dus loopt, hoe meer je geniet van elke Caprice schoen. Ook je rug wordt ontzien door schokdempers. Door het luchtkamer/cilinder systeem wordt elke schok opgevangen. Op deze manier bescherm je je hele lichaam, inclusief je ruggenwervels en gewrichten.


Kies voor gemak en comfort

Doe jezelf, je voeten en rug een plezier en bestel vandaag nog een paar Caprice laarzen bij Stoute Schoenen. Je hoeft niet eens de deur uit. Bestellen kan gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat je binnen twee dagen je nieuwe paar thuis ontvangt. De verzendkosten zijn voor ons. Als je niet tevreden bent met je aankoop, storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening. Voor nog meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Stoute Schoenen.