Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Floris van Bommel schoenen

Stoute-schoenen.nl heeft ze! En trots dat we zijn! Floris van Bommel herenschoenen. Fantastisch mooie schoenen. Super kwaliteit, comfort, design. Hou onze website in de gaten want dit is pas het begin. Er komen nog veel meer mooie modellen binnen gedurende het jaar.

Floris van Bommel - van toen naar nu

In de boeken gaat Van Bommel al terug tot in 1734, waar de bet bet bet bet bet overgrootvader van Floris, Reynier en Pepijn begon met het maken van schoenen. Met de hand vervaardigde, hoogwaardige kwaliteitsschoenen. En tot op de dag van vandaag gaat het niet veel anders, nou ja, er komen wel wat meer machines aan te pas maar tot op de dag van vandaag worden de schoenen nog altijd met veel beleid en passie gemaakt.


In 1996 kwam er naast de klassieke lijn van Van Bommel, de modieuze collectie van Floris van Bommel. Het merk werd vernoemd naar de middelste zoon van de toenmalige eigenaar Frans van Bommel. De huidige gebroeders Van Bommel, inmiddels de 9de generatie, steken veel tijd in materiaal, design en handelingen. Uiteindelijk ging Floris zelf aan de slag met de collectie en tovert sindsdien de mooiste sneakers, dresses schoenen en casual stijlen op tafel. Voor menig schoenenproducenten een lachertje maar dit maakt de schoenen ook zo uniek, elegant, comfortabel en zeer gewild!

Floris van Bommel staat voor de “klassieke schoenen met een modern randje”. Soms meer dan alleen een randje maar het model is altijd te herleiden naar de alom bekende Van Bommel schoen waar het ooit allemaal mee begonnen is.


Floris van Bommel schoenen eigenwijs, eigentijds, kwaliteit

Net als een Van Bommel schoen, ondergaat een Floris van Bommel schoen tijdens het productieproces gemiddeld 280 specialistische handelingen. Hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, kalfslederenvoering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer garanderen kwaliteit. Stop er een paar blauwe veters bij, blauwe zolen en je hebt een originele maar vooral eigenwijze Floris van Bommel!


Floris van Bommel schoenen bestel je gemakkelijk online

Nu wil je deze schoenen natuurlijk zo snel mogelijk in huis zodat je ze aan kan en gezien kan worden! Dan ben je bij Stoute-schoenen.nl aan het juiste adres. Niet alleen verzenden wij jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen, ook de kosten voor verzending zijn voor jou gratis! Daarbij bieden we jou een niet goed, geld terug garantie! Wanneer je nog vragen hebt over Floris van Bommel schoenen of het bestellen ervan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.