Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Mani schoenen

Wanneer je denkt dat je een diepgaande passie hebt voor mooie schoenen… omschrijf ons dan eens jouw gevoel bij het zien van het nieuwe merk Mani schoenen! De passie gaat nog dieper, eindeloos dieper. Er stroomt zo veel liefde door de handen van de ontwerpers en vakbekwame handen van de mensen die deze schoenen maken. Dat zie je aan de fantastische collectie maar je voelt het ook! Mani is het Italiaanse woord voor “handen”. Een passende naam voor zo’n prachtig merk want iedere collectie wordt weer met veel liefde en passie met veel handwerk gemaakt! En nu zijn ze bij Stoute-schoenen.nl verkrijgbaar! Bestel ze vandaag nog, voordat ze weg zijn! Veel shopplezier.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Familiebedrijf met passie voor het vak

Waar het ooit allemaal begon als importbedrijf en met enkele eigen winkels, begonnen Frits & Marvin Jägers vanuit hun kantoor in Leiderdorp met een eigen productie. Na jaren lange ervaring in de schoenenbranche werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, een nieuwe inslag, frisse, uitdagende ontwerpen, het zelf ontwerpen en produceren van schoenen. Dit heeft o.a. geresulteerd in de merken GIGA (voor hippe kids) en AQA (modische, stijlvolle damesschoenen). En nu brengen ze nog een prachtige merk op de planken: Mani schoenen. Een lust voor het oog, streling voor de hart!

 

Nerderland - Duitsland - Portugal - Mani schoenen

De inspiratie haalden ze voornamelijk uit de stad Berlijn: urban, stijlvol, eigenzinnig, stoer en sexy. Voor de vrouw die wil opvallen! De collectie wordt ontworpen in Nederland waar zorgvuldig wordt gelet op het materiaal, speciale details en uiteraard de perfecte pasvorm. De productie van Mani schoenen wordt gerealiseerd in Portugal waar hoge kwaliteit standaard is. Kortom, een collectie dat met veel liefde en ambachtelijke passie op de markt komt en dat simpelweg niet aan jouw garderobe mag ontbreken!

 

Mani schoenen online bestellen bij Stoute-schoenen.nl

Wij van Stoute-schoenen.nl zijn erg trots dat wij dit nieuwe, waanzinnige schoenenmerk verkopen! Mani schoenen zijn zowel online als in onze winkels in Het Gooi verkrijgbaar. Bestel ze vandaag nog online en ontvang ze snel in huis. Bij ons betaal je geen verzendkosten en ruilen/retour sturen kan altijd! Betaal veilig middels iDeal of Credit Card. Voor vragen over onze collectie Mani schoenen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn bereikbaar op +31 (0) 35 - 628 5666 of middels het contactformulier.