Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Shabbies Amsterdam schoenen

Shabbies Amsterdam is het sub-label van Fred de la Bretonière en bestaat inmiddels als merk 20 jaar. Fred de la Bretonière is èèn van de grootste ontwerpers van schoenen, tassen en accessoires van ons land. In 1976 werd Fred de la Bretonière uitgeroepen tot beste schoenen- en tassenontwerper van Nederland. Door zijn originaliteit en creativiteit die onuitputtelijk blijken en de draagbaarheid van zijn modellen, is de naam Fred de la Bretonière een begrip in de modewereld. Met het merk Shabbies Amsterdam maakt Fred opnieuw een fashion statement.

Over het merk Shabbies Amsterdam

Fred de la Bretoniere geeft inmiddels ruim 44 jaar al zijn ontwerpen de "Fred-uitstraling" mee. Wat is die Fred-uitstraling? Die kenmerkt zich door eenvoud, goede belijningen en gebruik van mooie en natuurlijke materialen. Fred de la Bretoniere is altijd gefascineerd geweest door materiaal, niet voor niets wordt in al zijn ontwerpen gebruik gemaakt van plantaardig gelooide leersoorten. Hierdoor blijft het vatbaar voor invloeden van buitenaf waardoor het leer een ruwere uitstraling krijgt wat een "Shabby look" geeft. Nog altijd is Fred betrokken bij het design van huidige collecties en probeert hij zijn inzichten over te dragen aan de huidige ontwerpers. Zelf zegt Fred dat al zijn producten een hart hebben en niet voor niets is de slogan: For every sole is a soul.

 

Fred de la Bretonière creeerde zijn collectie Shabbies Amsterdam op basis van een ontwerp dat hij in zijn beginperiode ontwikkelde voor zijn vroege fans. De laarzen werden voor hen soms individueel en op maat uitgevoerd. Hij vertaalde dit 'idee' met nieuwe technieken, maar steeds met zijn favoriete natuurlijke en hoogwaardige materialen. Shabbies hebben een herkenbaar karakter en om de signatuur te benadrukken is op ieder exemplaar subtiel het Shabbies logo te ondersheiden. Shabbies zijn echt herkenbaar.

 


Winter seizoen Shabbies Amsterdam schoenen

Ook voor het komende seizoen hebben we weer een mooie Shabbies collectie die je moet hebben. Heerlijk warm gevoerde laarzen als artikel 201288 mogen ook deze winter niet ontbreken. De nieuwste Shabbies collectie kun je ook bewonderen in onze winkels in Hilversum of Weesp.


Shabbies Amsterdam zomercollectie

Voor de komende zomer heeft Stoute-schoenen.nl weer een mooie collectie Shabbies samengesteld. We zien het bekende enkellaarsje 201018 en 201020 met respectievelijk 4 cm hak en 6 cm hak weer terug. Deze enkellaarzen zijn in mooie voorjaarskleuren uitgevoerd als Canape, Grey en Sequoia. Tevens hebben we het platte Shabbies enkellaarsje 202002 met norfolk sole weer in diverse uitvoeringen in de collectie opgenomen. 

 

Shabbies Sale

Ben je op zoek naar leuke Shabbies in de Sale? Kijk dan hier naar Shabbies Amsterdam in de sale bij Stoute-schoenen.nl. Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en Like ons op Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe acties en aanbiedingen.


Je favoriete Shabbies online kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie damesschoenen van Shabbies Amsterdam? Kijk dan in de online schoenenwinkel van Stoute Schoenen. Bestel direct, gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier in de online winkel van Stoute Schoenen.

 
- Je favoriete Shabbies laarzen en schoenen binnen 1-2 werkdagen gratis verzonden.
- Niet goed = geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.