Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Softclox schoenen

Klompen? Jawel, klompen! Menigeen kent de stoere klompen van Softclox. Ze worden ook voor vele doeleinden gebruikt, zowel in het zakelijke- als privéleven. Maar denk niet dat ze niet modisch zijn! Bij Softclox gaan ze absoluut met de laatste trends mee en produceren ze ieder seizoen weer een hele gave collectie klompen, laarzen, instappers, sandalen en slippers. En wie bekend is met Softclox schoenen, dan weet je dat ze een fantastisch pasvorm en flexibele zool hebben. Kijk snel verder op de website van Stoute-schoenen.nl voor onze collectie Softclox klompen.

Artikel 1 - 6 van 6
Artikel 1 - 6 van 6

Houten klompen met flexibele zool

Het begon allemaal in het jaar 2006 waarin 5 vrienden uit de schoenenbranche de koppen bijeen staken om een spraakmakend schoenenconcept op de markt te zetten. Houten klompen met een flexibele zool. In datzelfde jaar kwamen ze al met de eerste Softclox op de planken. Vanaf dat moment hebben ze met veel passie het concept nog verder uitgewerkt en verfijnd en inmiddels kan je de beste kwaliteit verwachten in combinatie met de laatste trends.

 

Friends for life

Softclox schoenen worden “vrienden voor het leven genoemd”. Het lichte, flexibele hout waarvan de zolen gemaakt worden loopt fantastisch. Dit komt mede doordat het hout licht is maar ook de manier waarop de zool gevormd is zorgt dat ze rollen onder je voeten. Verder wordt er alleen maar gebruik gemaakt van kwaliteitsleer en de pasvorm is perfect. Deze schoenen worden je beste maatje en kunnen ook onder veel outfits gecombineerd worden.

Maar “Friends for life” staat ook voor de band die Softclox met anderen heeft. Harmonie, openheid, fair play en creativiteit. Dit is de band die ze hebben in zowel het zakelijke als privéleven.

 

Stap uit je comfort zone en kies voor houten comfort van Softclox, bestel ze bij Stoute-schoenen.nl

Bij Stoute-schoenen.nl hebben we een leuke, frisse collectie Softclox schoenen. Bestel ze vandaag nog en ontvang ze met 1-2 werkdagen in huis. Voor de verzending betaal je niets, deze zijn gratis! Daarbij bieden we een “niet goed, geld terug” garantie. Allemaal topservice bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl. Veel shopplezier!