Superga dames sneakers

Omdat je er nooit genoeg van in je kast kan hebben staan én omdat ze simpelweg heerlijk zitten, robuust en vrouwelijk zijn: Superga dames sneakers! Perfect voor onder jouw nautische outfit of jeans. Elegant en toch stoer. Simpel maar toch sprekend. De oersterke, rubberen zolen zijn praktisch onverwoestbaar en bieden super(ga) comfort! Je vind een gezellige collectie kleuren bij Stoute-schoenen.nl of in één van onze winkels in Het Gooi. Veel shopplezier!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 4 van 4
Artikel 1 - 4 van 4

Voor jong en oud - Superga dames sneakers

Superga sneakers worden gedragen door jong en oud. Trendy, klassiek, sportief, alle stijlen zijn mogelijk waar een mooie basiskleur onder kan. Zo hebben wij het klassieke Superga 2750 Goto Classic model in het zwart met zwarte zool, wit met witte zool en in het grijs met een witte zool. Maar de champignon- en blauwe Superga dames sneaker hebben een gebroken witte zool. Dat geeft de sneakers echt een vintage look! En ook in onze collectie: de witte Superga dames sneaker met spekzool! Fantastisch onder een flaired spijkerbroek! De trend van nu! Maak jouw outfit compleet met een sneakers van Superga en bestel ze vandaag nog!

 

Superga dames sneakers bestel je gemakkelijk online

Als je een mooie paar Superga sneakers gevonden hebt, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk passen en dragen. Dit kan wanneer je ze bestelt bij Stoute-schoenen.nl! Wij streven er namelijk altijd naar om jouw bestelling te verzenden binnen 1-2 werkdagen. Je betaalt geen kosten voor de verzending, deze zijn voor jou geheel gratis. Daarbij bieden we jou een niet goed, geld terug garantie! Wanneer je nog vragen hebt over Superga sneakers of het bestellen ervan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.