Shoesme meisjes babyschoenen

Gekozen filters:
Artikel 1 - 2 van 2
Artikel 1 - 2 van 2

Zo jong en al zoveel mijlpalen: eerste tandjes, eerste woorden, eerste stappen! Maar dan wel op een paar Shoesme meisjes babyschoenen want die geven bij ieder nieuw stapje wel de juiste ondersteuning! Bij Stoute-schoenen.nl hebben we verschillende modellen en natuurlijk met een hoge “Stout” gehalte!

 

Flexibel leren lopen op Babyproof Smart babyschoenen

Babyproof Smart schoenen van Shoesme zijn van 100% gevoerd leer en speciaal ontwikkeld voor die kleine voetjes die nog volop in de groei zijn. Het soepele leer zorgt voor een natuurlijke afwikkeling en de verstevigde hiel zorgen voor een stevige support tijden de eerste stapjes. Daarbij geeft het unieke zooltje voldoende grip en ook weer de nodige flexibiliteit dat jouw kleintje zo hard nodig heeft. De meisjes babyschoenen van Shoesme zijn te krijgen met klittenband of veters, in een hoger of lager model.


Regenboog kleuren

Naast alle nodige comfort en eisen die gesteld worden aan goede babyschoenen is er natuurlijk ook specifieke smaak voor betreft kleur. Geen probleem voor Shoesme want er is een regenboog aan kleuren te krijgen! Stoere kleuren, lieve kleuren, frisse en neutrale kleuren en alle schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en geven de voeten de ruimte om goed te ontwikkelen. Het schoentje is licht en zeer buigzaam. Zo wordt wordt het nog leuker en fijner om al lopend de wereld te ontdekken!


Gratis verzending

Naast een snelle levering biedt Stoute-schoenen.nl de levering ook gratis aan. Makkelijk en veilig afrekenen met iDeal of CreditCard en een niet goed, geld terug garantie maakt het winkelplezier bij Stoute-schoenen alleen maar prettiger. Have fun!