Maruti damesschoenen

Welkom op de pagina met damesschoenen van Maruti. Maruti is hèt merk als het gaat om opvallende dierenprint en fashion designs. Maruti damesschoenen kenmerken zich door kwaliteit, details en mooie materialen. In onze collectie hebben wij vooral de veterschoenen in animal prints, dat is toch wel waar het om draait bij dit merk.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 32 van 32
Artikel 1 - 32 van 32

Maruti damesschoenen - dé essential voor jouw outfit

Maruti is ontstaan in Weert in 2007 en is opgericht door een internationale groep designers. De damesschoenen van Muruti hebben een hoge mate van visuele aantrekkingskracht en een hele fijne pasvorm. De visuele aantrekkingskracht door het gebruik van animalprints als luipaard, cat en zeebra en de fijne pasvorm door de natuurlijke en mooie materialen. Met deze visie is een uniek merk ontstaan dat over de hele wereld bekend staat om haar unieke designs. Met Maruti maak je je outfit helemaal af.


De Maruti collectie zit ook voor zomer 2015 weer vol met animal- en fashion prints. Ondanks dat Maruti een jong schoenenmerk is heeft het nu al een icoon: De Gimlet. De Gimlet is een veterschoentje en ook voor aankomende zomer is die er weer in vele varianten. Wij hebben hem opgenomen in onze collectie in small dots, frog, cat en hyena. De variant in small dots hebben we ook voor meisjes. Als echte vernieuwing voor aankomende zomer zijn de Wing en Brazz modellen, dit zijn veterschoenen op sneaker- en running zolen. 


Maruti - heel veel schoenen van Pony materiaal

Veel Maruti damesschoenen worden gemaakt van het materiaal horsy of pony. Deze term is in Italië ontstaan maar is eigenlijk geen goede omschrijving van het materiaal. Het suggereert immers dat het leer van pony of van een paard is, maar dat is niet het geval. Pony materiaal is normaal leer van het rund of kalf waarvan de haren niet worden verwijderd tijdens het looiproces.. Na het looien wordt het materiaal geverfd en voorzien van een print, bijv de bekende dots, de frog print of de hyena print. Omdat tijdens het maken van horsy leer weinig wordt aangepast aan het natuurlijke looiproces, blijven de haren mooi intact tijdens het dragen. Wel zullen tijdens het gebruik de haren doorbuigen, schuren en door stoten uiteindelijk loslaten. Hierdoor kunnen er na verloop van tijd kale plekken ontstaan. Dit is inherent aan het product.

 

Bestel uit de ruime collectie Maruti damesschoenen

Op Stoute-schoenen.nl vind je een ruime collectie Maruti damesschoenen. In de collectie tref je laarzen, veterschoenen en sneakers aan. Er zijn dus altijd wel Maruti schoenen die bij jouw passen. Kies je favoriete model, selecteer je maat, vul je persoonlijke gegevens in, ga naar de betaalpagina en dan heb je de volgende werkdag je Maruti schoenen al in huis. Heel veel shopplezier en mochten wij nog iets voor je kunnen doen dan helpen wij je graag via onze klantenservice.