Superga damesschoenen en sneakers

Damesschoenen van Superga zijn een item dat ook niet aan jouw garderobe ontbreken mag. Vervaardigd uit gevulkaniseerd rubber, super sterke canvas en in mooie basiskleuren verkrijgbaar. De damesschoenen van Superga bestel je eenvoudige online bij Stoute-schoenen.nl!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 6 van 6
Artikel 1 - 6 van 6

Superga: veelzijdige dames sneaker

Superga bestaat al ruim 100 jaar en haar oorsprong bevind zicht in Turijn, Italië. In 1911 begon het met de productie van gevulkaniseerde rubberen zolen. De classic was toen geboren en is nog tot op de dag van vandaag een zeer gewild en geliefde damesschoen! Hoewel het van oorsprong als tennisschoen gemaakt en gebruikt werd, is deze damesschoen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een echte icoon in het huidige modebeeld!


Superga damesschoenen: voorjaar, zomer of herfst, een perfecte basis sneaker

Vanwege de mooie basiskleuren en eenvoud van de modellen zijn de damesschoenen van Superga in veel combinaties te dragen. Lekker onder een spijkerbroek of jurkje. Maar wat dacht je van onder een pantalon? Waarom niet? Dat kan juist met de damesschoenen van Superga!


Damesschoenen van Superga bestel je eenvoudig online

Heb je een kleur en model gevonden dat bij jou past? Dan ben je op Stoute-schoenen.nl nog maar één muisklik verwijderd van bestellen! En met het gratis opsturen is het wel erg makkelijk passen! Alle artikelen zijn op voorraad en wij streven er naar om binnen 1-2 werkdagen jouw bestelling op te sturen. Heb je nog vragen over de damesschoenen van Superga, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666.