Blackstone dames sneakers

Het Nederlandse merk Blackstone is groot geworden met de stevige werkschoenen. Inmiddels zijn ze niet meer uit het modebeeld te krijgen en dat is natuurlijk niet zo gek. Blackstone staat voor kwaliteit, puur, robuust en trendy! Zo ook de Blackstone dames sneakers. Kies voor het robuuste uiterlijk maar dan wel in de zachtste kleuren uitgedrukt. Jij weet waar je voor kiest bij een paar Blackstone dames sneakers! Veel plezier bij de leukste schoenen webshop van Stoute-schoenen.nl.

Zacht leer, zachte kleuren, zware kwaliteit

Voor het komende seizoen heeft Blackstone goed gekeken naar de laatste trends en daarin zien we veel zachte tinten voorbij komen. Dit hebben ze duidelijk terug laten komen in hun Blackstone dames sneakers lijn. Kleuren als zacht roze, zacht groen en zacht blauw maar ook neutraal wit zijn de kleuren die de boventoon voeren. De grove veters en veterogen maken de schoenen "stoer" en haalt het "zoetsappige" randje er vanaf. Het zijn gewoon weer absolute Blackstone dames sneakers. Perfecte kwaliteit en comfort, vrouwelijk en toch stoer, wat we altijd al gewend zijn van Blackstone.

 

Bij Stoute-schoenen.nl kan je 24/7 terecht voor jouw favoriete schoenen

Heb jij dé Blackstone dames sneakers gevonden? Klik dan snel op de bestelknop! Dit kan 24/7 en de schoenen worden binnen 1-2 werkdagen naar je opgestuurd. Wij betalen de bezorgkosten, deze zijn voor jou dus gratis! Alle betalingen geschieden binnen een veilige betaalomgeving middels iDeal of Credit Card. En klopt de maat toch niet of wil je liever een andere kleur? Dan kan je ze bij ons altijd ruilen! Bevallen de schoenen in z'n geheel niet dan krijg je bij ons altijd je geld terug bij alle online aankopen (ook schoenen die in de sale zijn). Heb je nog vragen over de Blackstone dames sneakers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers kunnen al jouw vragen beantwoorden. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tijdens openingstijden bereikbaar op 00 31 (0) 35 - 628 5666.