Fretons dames sneakers

Een paar Shabbies heb je waarschijnlijk al in je kast staan, maar nu heb je dan ook echt een paar Fretons dames sneakers nodig. We zien een duidelijke opkomst van meer sportieve schoenen en sneakers. Fred de la Bretonière speelt daar handig op in met een nieuw sneaker label Fretons.

 

Dames sneakers van Fretons, sportief en vrouwelijk

Kenmerkend aan Fretons sneakers is het gebruik van de leren veter en rode veteroogje. Verder zien we op elke Fretons sneaker het leren merklabel verticaal op de hiel. Door deze drie kenmerken zijn Fretons dames sneakers herkenbaar en toch uniek. Fretons sneakers zijn handgemaakt van de mooiste materialen als soepel nappaleer en mooie suèdes. Suède wordt gemaakt van de binnenkant van leer waardoor het zachter is maar wel minder duurzaam. 

Sneakers met Pony materiaal - typisch Fred

Fred gebruikt veel pony materiaal in zijn Fretons sneakers. Voor aankomend seizoen zien we veel running sneakers gemaakt van Pony haar. Pony materiaal voor sneakers wordt gemaakt van de originele huis van de koe. In het normale productieproces wordt de huid onthaard en wordt er door middel van looien het leer mooi en soepel gemaakt. Bij de productie van pony haar wordt de huid niet onthaard wat betekent dat de huid heel snel gelooid moet worden. Daarna wordt de huid in de juiste kleur geverfd en krijg je het gewenste materiaal in de gewenste kleur.
 

Fretons sneakers online kopen

Shop nu je Fretons sneakers online bij Stoute-schoenen.nl. Bekijk ons aanbod, kies het gewenste model, de gewenste maat en bestel maar! Bij Stoute-schoenen.nl profiteer je van een snelle levering en gratis verzending. Bovendien krijg je je geld terug wanneer de je Fretons toch niet bevallen. Veilig en leuk online shoppen doe je met Stoute-schoenen.nl!