Shoesme laarzen meisjes

Gekozen filters:
Artikel 1 - 10 van 10
Artikel 1 - 10 van 10

Met de meisjes laarzen van Shoesme maakt jouw dochter echt helemaal de blits! Lief roze met stoere leren bandjes, neutraal beige met hippe festival kraaltjes of wat dacht je van stoer zwart met contrasterend crepe zool en kraal applicaties op de schacht. Korte laarzen, hoge laarzen, laarzen met sterren. De zolen zijn flexibel waardoor ook de jongste “stappers” goed uit de voeten komen met deze waanzinnige laarsjes!

 

Voor de koude dagen zijn er ook heerlijk zacht gevoerde laarzen. Alle laarzen hebben een rits welke afgesloten wordt met een klittenbandgespje. Kortom, een super collectie bij Stoute-schoenen.nl!


Shoesme meisjes laarzen van Hollandse Bodem

Shoesme is een oer Hollands merk! Het hoofdkantoor bevind zich namelijk in Tilburg. In samenwerking met een schoenenfabriek (familiebedrijf) in Portugal worden de schoenen zorgvuldig ontworpen, uitgewerkt en geproduceerd. De productie is vrij van kinderarbeid en de werkomgeving is veilig en gezond. Daarbij worden de schoenen met de hand gemaakt en stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Zo wordt er ieder seizoen weer een hoogwaardig kwaliteitsschoen neergezet.


Super collectie bij Stoute-schoenen.nl

Je koopt dus niet alleen super hippe laarzen van Shoesme maar je maakt ook een hele bewuste keuze. Met de meisjes laarzen van Shoesme krijgt jouw kind de juiste steun en omdat de laarzen van 100% kwaliteitsleer worden vervaardigd, kunnen de voeten voldoende ademen. De binnenzolen zijn uitneembaar, de voering is zacht en puur. Kortom een bewust prachtig product!

Bestel snel en gemakkelijk meisjes laarzen van Shoesme online bij Stoute-schoenen.nl en laat ze gratis binnen 1-2 werkdagen opsturen!