DWRS damesschoenen

Verfrissend, eigenwijs en trendy, zo kan je de collectie DWRS damesschoenen wel noemen. Een nieuw Nederlands merk die een statement wil maken met hun gave collectie. Een collectie dat niet aan het assortiment van Stoute-schoenen.nl kan ontbreken. Een collectie die niet aan jouw garderobe mag ontbreken! Jij bent een vrouw met een uitgesproken mening, excentriek, een beetje “dwars” maar smaakvol. Dan kom je heel goed uit de voeten met een paar prachtige, comfortabele en originele DWRS damesschoenen! Bekijk snel de collectie online bij Stoute-schoenen.nl.

Originele kwaliteit - DWRS damesschoenen

Voor de naam DWRS damesschoenen is heel bewust gekozen. De 2 Nederlandse dames wilden namelijk juist met hun lijn iets origineels op de markt brengen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit maar wel voor een betaalbare prijs. Ze zijn fris, ze zijn jong en ze zijn echt trendy! Hun geheim? Je neemt een paar trends, mixt ze door elkaar en creëert een geheel nieuwe trend! In Nederland werken de dames ieder seizoen hard aan een nieuwe lijn schoenen en in samenwerking met een paar Portugese producenten worden er kwalitatief hoogwaardige, originele schoenen gemaakt met een hoge wannahave gehalte!

 

DWRS damesschoenen - het zit in de details

Naast de mooie kwaliteit leer, wat de DWRS damesschoenen ook duurzaam maakt, wordt er ook veel aandacht besteed aan draagcomfort. Want naast er mooi uitzien moet het natuurlijk ook allemaal lekker zitten. Maar wat de collectie nu zo uniek maakt zijn de kleine details die in de schoenen verwerkt zijn. Sterren patronen, franjes, verschillende prints door elkaar, jamboreekleppen, dikke zolen (al dan niet effen) en uniek kleurgebruik.

De collectie DWRS damesschoenen is dus eigenlijk niet geschikt voor muurbloempjes en grijze muisjes. Je maakt er echt een statement mee en tovert jouw dagelijkse outfit om tot een echte catwalk scene. Je wil gezien worden, je wórdt gezien in een paar fantastische DWRS damesschoenen!

 

Snelle levering, geen verzendkosten bij Stoute-schoenen.nl

Volg je de laatste trends en wil je deze snel in huis hebben? Bestel dan 24/7 een paar DWRS damesschoenen online bij Stoute-schoenen.nl. Bestel je voor 15.00 uur, dan heb je de schoenen de volgende werkdag in huis! Wij berekenen geen verzendkosten, deze zijn voor jou dus gratis! Afrekenen gaat makkelijk, veilig en snel via iDeal of Credit Card. Waar wacht je nog op? Shop jouw favoriete DWRS damesschoenen online bij Stoute-schoenen.nl en profiteer van onze top service! Veel shopplezier!