Fabienne Chapot damesschoenen

Fabienne Chapot damesschoenen zijn absoluut hot and fabulous!  En wij van Stoute-schoenen.nl hebben ze. Natuurlijk kennen we Fab. van de fantastische tassen, portemonnees en andere accessoires en deze zijn online makkelijk te verkrijgen. Maar de damesschoenen van Fabienne Chapot zijn niet overal online te koop! Dus waar wacht je nog op? Koop deze prachtige, kwalitatief uitstekende en super comfortabele damesschoenen nu online voor ze uitverkocht zijn!

 

Gekozen filters:
Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Fabienne Chapot - van sneaker tot stijlvolle pump

Fabienne Chapot is niet alleen een ondernemer, met hart en ziel en een zeer bevlogen team medewerkers ontwerpen, ontwikkelen, produceren en realiseren ze ieder seizoen weer een fantastische collectie Fabienne Chapot damesschoenen! Of je nu opzoek bent naar een hippe sneaker, stoer laarsje, elegante pumps of mooie espadrilles, de collectie Fabienne Chapot damesschoenen is verrassend uitgebreid, trendy, eigenwijs en super comfortabel!

 

10 jaar lang een oneindig avontuur en succes

Het is alweer 10 jaar geleden dat Fabienne Chapot haar avontuur begon. In nauwe samenwerking met producenten op Bali worden de mooiste creaties uitgebracht. En het avontuur is nog lang niet voorbij. Zoals een echte ondernemer, stroomt het bloed daar waar het niet kruipen kan en gaan ze bij Fabienne Chapot graag nieuwe uitdagingen aan. Natuurlijk kennen we de prachtige tassen en portemonnees, maar wist je dat ze er ook een prikkelend servies ontwerpen? En nu gaan ze ook beginnen met hun eigen kledinglijn. Vrouwelijk, simpel, elegant en verfijnd.


Fabienne Chapot damesschoenen

Heb jij al een paar Fabienne Chapot damesschoenen in jouw kast staan? Eigenlijk zou iedere vrouw een paar moeten hebben. Naast de originele ontwerpen wordt elke collectie van de mooiste materialen gemaakt en van de leukste details voorzien. Kenmerkend voor Fabienne Chapot zijn natuurlijk de sterren en hartjes. Maar niet alleen het oog wil wat, de voeten willen comfort en dat kan je zeker verwachten! In de pumps zitten speciale kussentjes zodat ze gerust de hele dag gedragen worden. De damesschoenen van Fabiennen Chapot hebben allemaal een uitstekende pasvorm! Het is een Nederlands product, in Nederland ontworpen en zodoende wordt er goed gekeken en rekening gehouden met de Nederlandse vrouwelijk voeten.


Shop nu jouw Fabienne Chapot damesschoenen online bij Stoute-schoenen.nl

Wees er snel bij want op = op! Fabienne Chapot is een zeer gewild merk en het zal niet lang duren of jouw maat zit er niet meer tussen. Twijfel dus niet en shop jouw favoriete paar Fabienne Chapot damesschoenen nu online bij Stoute-schoenen.nl. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze in huis. De verzendkosten zijn voor onze rekening, deze zijn voor jou dus gratis! Heb je nog vragen over de damesschoenen van Fab. of andere vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zitten voor je klaar! + 31 (0)35 - 628 5666.