Perlita Peaches damesschoenen

Perlita Peaches damesschoenen

There ain’t no place like the Western! Westernboots zijn helemaal hot and happening en met de collectie Perlita Peaches damesschoenen kom je helemaal aan je kik! Deze prachtige, Spaanse cowboyboots complementeren jouw skinny jeans en geven een western twist aan een zwierige jurk. Hoe jij jouw Perlita Peaches damesschoenen ook draagt, het accent ligt op deze super gave boots. En nu kun je ze ook online bestellen bij Stoute-schoenen.nl. Kies voor het gemak en laat deze Spaanse pracht bij je thuis bezorgen. Veel shopplezier!

Custom made westernlaarzen

De collectie Perlita Peaches damesschoenen komt uit Spanje waar veel processen met arbeidsintensieve handenarbeid gemaakt worden. De mooiste, zachtste leersoorten worden geselecteerd voor de unieke laarzen. De prachtige stiksels die in de schacht van de laarzen verwerkt worden zorgt ervoor dat ze meteen in het oog springen. Maar wat het oog niet ziet, is de heerlijk gevoerde binnenkant! Het zachte leer en de goodyear welted zolen zorgen voor extreem comfort waardoor, als je de laarzen eenmaal ingelopen hebt, je de Perlita Peaches damesschoenen nooit meer uit zal trekken!

 

Perlita Peaches damesschoenen - Goodyear welted

Naast de ambachtelijke wijze waarop de Perlita Peaches damesschoenen vervaardigd worden, krijgen alle boots een Goodyear welted zool. Dit houdt onder andere in dat er tussen de zool en het voetbed een kurklaag wordt aangebracht dat ervoor zorgt dat de laarzen helemaal naar jouw voeten gaan staan. Daarnaast wordt er door middel van een stevige stiksel de onderlaag met het voetbed vastgestikt wat zorgt voor een supersterke verbinding. Diverse, intensieve processen die allemaal met de hand vervaardigd worden en zorgdragen voor een comfortabele boot waar je gegarandeerd jarenlang (loop)plezier van zal hebben.

 

Stoute-schoenen.nl - 24/7 Perlita Peaches damesschoenen online bestellen

De prachtige collectie Perlita Peaches damesschoenen bestel je gemakkelijk online bij Stoute-schoenen.nl. Niet alleen zorgen we voor een snelle levering maar berekenen we ook geen verzendkosten. Deze zijn voor jou dus geheel gratis! Afrekenen gaat makkelijk en veilig via onze beveiligde betaalomgeving middels iDeal of Creditcard. En mocht de bestelling onverhoopt niet bevallen, boeken wij het betaalde bedrag terug naar jouw rekening. Omruilen kan natuurlijk ook mits voorradig! Veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!